vineri, 10 septembrie 2010

Bucurestiul...Cea mai poluata capitala din Europa.

                
Este adevarat. Bucurestiul este demonstrat cea mai poluata capitala din Europa in ciuda "eforturilor" politicienilor nostrii. Guvernul a fost avertizat de catre UE pentru a rezolva aceasta probleme iar alesii nostrii ai raspuns scurt si la obiect "nu avem bani". Acum stau si ma gandesc la o anume taxa de prima-inmatriculare care se mareste pe zi ce trece dar probleme noastre se inmultesc in loc scapam de ele.
  UE a impus o serie de 47 de masuri dintre care doar 12 au fost puse in practica. Este drept ca unele masuri sunt putin cam ciudate pentru mine cel putin. De exemplu....
                    - construirea unor parcari la intrarea in Bucuresti, pe centura orasului, pentru masinile care vin din provincie. De aici, soferii ar fi devenit pietoni. (Cu asta nu sunt de acord deoarece intr-un fel incalca dreptul meu de cetatean de a circula pe drumurile publice)
    Altele mi se par masuri de luat in seama ca de exemplu...
                   - parcari pentru biciclete la institutiile publice, unitati de invatamant si centre comerciale.
  Se pare ca 70% din poluarea din Bucuresti provine de la autovehicule iar UE incearca sa reduca acest procent cat mai mult.
   O alta mare problema a Bucurestiului este traficul. O masina ar consuma mult mai putin carburant dca traficul ar fi mai fluid si nu ar trebui sa faca un drum in 1 ora in loc de 15 minute.
   Se pare ca Romania se duce de rapa si ii suntem datori sa o salvam, asa ca data viitoare sa va duceti la vot si poate vom schimba ceva

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu