sâmbătă, 5 martie 2011

Lamborghini Aventador...Countach din nou...



 


  In cadrul Geneva Motor Show italienii de la Lamborghini au prezentat lumii mult asteptatul Lamborghini Aventador. Noul taur il inlocuieste pe batranul Murcielago care ne-a incantat vazul si auzul timp de aproape 10 ani.
  Numele corect al bestiei este Lamborghini Aventador LP 700-4, unde Aventador este unul dintre cei mai faimosi tauri din Plaza de Toros de Zaragoza, LP vine de la Longitudinale Posteriore(este vorba despre unde este amplasat motorul), 700 este putearea in cai putere a motorului V12 de 6.5L, iar 4 sunt rotile motoare, adica tractiune integrala.
  Designul este unul specific Lamborghini cu influente de Rventon dar nu indeajuns ca cele 2 modele sa fie confundate. Evacuarea este centrala asemanatoare celei de la Murcielago dar cu un design usor modificat. Italienii se pare ca au o criza de identitate deoarece din designul interiorului se pare ca esti la bordul unui jet-fighter si nu intr-o masina, iar cum noul taur din Sant'Agata Bolognese ajunge la 100Km/h in doar 2.9 secunde nu o sa-ti dai seama de asta prea curand.
  Lamborghini Aventador este mai frumos, mai puternic, mai usor si chiar mai eficient(20% mai putin CO2) decat Murcielago, iar istoria ne invata ca va deveni si mai puternic si mai agresiv ...viitorul suna bine bine!!!
   Ferrari pazea, un nou serif....pardon taur e in oras!!!
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu